Ισοπαλία το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό (Φωτογραφίες)

Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Ο ΟΦΗ κρατούσε μέχρι την τελευταία φάση μια σπουδαία νίκη αλλά ο Μακέντα ισοφάρισε στο 94′ χαρίζοντας τον βαθμό στον Παναθηναϊκό με το τελικό 2-2.

Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-1-4-1 και τον Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, η τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αποτελούνταν από τους Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση, ο Μεγιάδο ήταν ακριβώς από μπροστά, και πίσω από τον Σαρδινέρο που έπαιζε στην επίθεση αγωνίζονταν οι Γρίβας (δεξιά), Στάρτζον (αριστερά) και οι Στάικος, Σακόρ στον άξονα ενώ ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με 4-4-1-1 και τον Μακέντα πίσω από τον Καρλίτος.

Ο ΟΦΗ πρέσαρε σωστά στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να γίνεται απειλητικό μόνο μέσα από αβίαστα λάθη όπως του Μεγιάδο που ήταν αρνητικός στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το πλασέ του Καρλίτος να διώχνει εντυπωσιακά ο Βάτερμαν ενώ ο ΟΦΗ παρά ήταν καλός δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις με το κενό των Νέιρα και Ναμπί να φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρέσινγκ του ΟΦΗ ήταν και αυτό που έφερε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε. Πρέσαρε ψηλά, έγιναν συνεχόμενα λάθη ο Στάικος έκανε το σουτ με τον Στάρτζεον να παίρνει το “ριμπάουντ” και με πλασέ να κάνει το 1-0.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου πήγε να χαλάσει όλη την προσπάθεια του πρώτου: Στο 48′ ο Καρλίτος ισοφάρισε σε 1-1 μετά το λάθος του Κοροβέση και στο 54′ ο Μεγιάδο ανατρέπει τον Μακέντα με τον Φωτιά να δίνει το πέναλτι ωστόσο ο Βάτερμαν με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ.

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ο ΟΦΗ μέσα σε ένα λεπτό χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τις κεφαλιές των Κοροβέση, Σαρδινέρο, Μεγιάδο και στην κόντρα ο Βάτερμαν βγάζει το τετ α τετ του Χατζηγιοβάννη.

Ο ΠΑΟ είχε τον έλεγχο του αγώνα με τον ΟΦΗ να ξεπερνάει το σοκ και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και τελικά να παίρνει το προβάδισμα όταν ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μεγιάδο με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 2-1 δίνοντας ξανά το προβάδισμα.

Και ενώ φαινόταν πως ο ΟΦΗ θα έπαιρνε μια σπουδαία νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μακέντα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί